četrtek, 5. januar 2017

Priporočite gostovanje in zaslužite

Podjetje lahko prek poslovnih partnerjev na učinkovit način oglašuje svoje produkte. Takemu poslovnemu sistemu rečemo partnerski program, kar izhaja iz angleškega izraza Affiliate program. Velika prednost tega sistema je, da podjetju omogoča odličen način oglaševanja, partnerjem pa ustvarjanje zaslužka. Ko obiskovalec prek unikatne povezave določenega partnerja opravi nakup, partner za to prejme provizijo.

Partnerski program
Partnerski program predstavlja učinkovit sistem sodelovanja.

Danes si bomo pogledali, kako lahko zaslužite s partnerskim programom, ki ga omogoča ponudnik spletnega gostovanja NEOSERV.

Kako deluje partnerski program?


Partnerski program pri NEOSERV poteka v treh preprostih korakih:
  1. Na svojo spletno stran umestite unikatno povezavo do neoserv.si. Uporabite lahko tekstovno povezavo, sliko, logotip ali oglasno pasico.
  2. Ko bodo obiskovalci prek vaše povezave vstopili na stran ponudnika gostovanja in tam opravili nakup, se bo to zabeležilo v vaš partnerski profil.
  3. Od vsakega naročila za paket gostovanja, ki se opravi prek vaše povezave, boste prejeli kar 25-odstotno provizijo. Fizične in pravne osebe, ki sodelujejo v partnerskem programu, lahko zaslužen znesek uporabijo za nakup storitev pri NEOSERV. Pravne osebe lahko izstavijo tudi račun za nakazilo na poslovni račun, ko zberejo vsaj 50 €.
Ustvarjanje zaslužka
Partnerski program omogoča ustvarjanje zaslužka.

Kako začeti?


Vsi uporabniki storitev NEOSERV so že avtomatično včlanjeni v partnerski program. Prijavite se v naročniški center Moj NEOSERV in izberite rubriko "Partnerski program". Tam vas že čaka vse potrebno za začetek izvajanja partnerskega programa.

Vsi tisti, ki še ne uporabljate njihovih storitev, pa lahko izpolnite obrazec, s katerim aktivirate partnerski račun.

Pri NEOSERV so pripravili tudi paket promocijskih materialov, s katerimi lahko povečate svoje možnosti zaslužka. Paket vsebuje več kot 20 različnih oglasnih pasic, logotipe in ostale materiale, ki so na voljo tudi v PSD formatu. Ustrezno jih razporedite na svojo spletno stran ali trgovino, poskrbite za dovolj obiskovalcev in že boste lahko začneli služiti.