sreda, 9. maj 2012

Zakaj imeti lastno spletno stran?


Sploh ni pomembno, kakšna je vaša strast, če jo hočete deliti z drugimi, potem je spletna stran ključnega pomena za vas. Če imate svojo spletno stran, lahko z drugimi obiskovalci ali strankami komunicirate brez meja. S spletno stranjo lahko povečate dobiček za več kot 100%. Dokazano je tudi, da preko 70% ljudi pred vsakim obiskom fizične trgovine pregleda ponudbo na spletu. V Sloveniji uporabja splet že preko en milijon ljudi.

Z vašo spletno stranjo se predstavite celotni svetovni publiki. Edina ovira pri oblikovanju vaše spletne strani je samo vaša domišljija. Kot smo že prej omenili, ni važno ali s spletno stranjo predstavljate sebe, svoje podjetje ali svoj hobi. Če npr. radi slikate, potem na svoji spletni strani predstavite svoje umetnine. Če ste pri tem še začetnik je spletna stran idealna za vašo predstavitev in morda tudi zaslužek. Če imate izkušnje in znanje pri rožah, lahko vaša spletna stran ponudi informacije o tem.

Gostovanje in domene Neo-Serv


Internetna predstavitev je tudi najbolj poceni možnost za vašo predstavitev. Za manj kot 0,50 evrov na mesec lahko imate svojo spletno stran, domeno in gostovanje pa lahko pri zelo zanesljivem spletnem ponudniku gostovanja zakupite tukaj. NEOSERV je podjetje z 11 letno tradicijo, ki svojim strankam ponuja zanesljivo in ugodno spletno gostovanje in registracijo domen. Podjetje je znano po svoji odlični tehnični podpori, ki vas nikoli ne bo pustila na cedilu.