sobota, 6. oktober 2012

Najpomembnejši štirje nasveti za uspešne spletne strani

Razkrivamo štiri nasvete, ki vam bodo pomagali, da bo vaša spletna stran postala uspešna.

1. NASVET

Za vašo spletno stran je zelo pomembno, da je opremljena z najsodobnejšo vsebino in najsodobnejšimi kvalitetnimi informacijami. Poskrbeti morate tudi, da bo ta spletna stran redno osvežena oziroma ažurirana. Ponudnik, pri katerem ste zakupili gostovanje, naj nima preveč obremenjenega strežnika. S tem boste poskrbeli, da se bodo kupci oziroma stranke vedno rade vračale na vašo spletno stran, saj jim bo le-ta zanimiva.

2. NASVET

Če imate spletno stran, ki je namenjena prodaji - npr. spletna trgovina je ena izmed pomembnejših stvari, da je način plačila na tej strani karseda enostaven in strani prijazen. Vaša spletna stran naj vsebuje tudi "košarico". Če boste od stranke zahtevali preveč informacij, se bo stranka počutila ogroženo in vaših izdelkov zagotovo ne bo naročila. Pomembno je tudi, da strankam, ki niso zadovoljne z vašimi izdelki, nudite vračilo denarja brez kakršnih koli pojasnil in vprašanj. Kako naj bi "prodajna stran" izgledala, lahko preverite pri podjetju, pri katerem ste kupili spletno gostovanje.

Uspešne spletne strani


3.NASVET

Skoraj 90% vseh ljudi spletne strani  išče po ključnih besedah in po imenu domene v brskalnikih, kar pomeni da je zelo pomembna optimizacija spletnih strani. Priskrbite si nekoga, ki bo vsak dan objavljal članke na temo vaše spletne strani, ti članki pa bodo vsebovali linke, ki bodo uporabnike spleta vodile na vašo spletno stran.

4. NASVET

Uspešne strani so tudi tiste, ki strankam takoj ko odprejo te spletne strani, prikažejo akcijske ponudbe ter akcijske gumbe v živih barvah, ki pritegnejo pozornost. Dejstvo je, da če bo določen gumb ali ponudba stranko pritegnila, bo na ta gumb ali ponudbo kliknila.