sreda, 16. april 2014

10 Pinterest vtičnikov za WordPress

Pinterest postaja iz dneva v dan bolj popularen prikazovalnik različnih slik. Glede na popularnost je vredno izkoristiti prijetno s koristnim ter svojo spletno stran narediti čim bolj Pinterest prijazno. Spodnji WordPress vtičniki vam bodo iskanje primernih vtičnikov olajšali. Na tem seznamu boste našli vtičnike, ki jih lahko preprosto vključite v svojo stran. Izbrali smo nekaj vtičnikov z različnimi lastnostmi, kot so gumbi, galerije, pripomočki in podobno. Poleg pa smo dodali tudi en vtičnik, ki blokira vse v zvezi s Pinterestom.

Pinterest
I. "Pin It" gumb
S "pin it" gumbom boste obiskovalcem svoje strani pustili, da 'pripnejo' katero koli sliko iz vaše spletne strani. Gumb lahko enostavno prikazujete pod vsemi slikami in objavami.

II. Pin it on Pinterest
Veliko bolj preprost vtičnik, ki vam dopušča določiti, katere slike bodo na voljo za dodajanje na Pinterest.

III. Pinterest za galerije
Pinterest za galerije doda gumb Pin it pod vsako sliko iz WordPress galerije. Obstaja možnost, da vtičnik ne bo deloval, če uporabljate katero drugo galerijo.


Pinterest Block
IV. Pinterest Block
Pinterest block vam omogoča blokiranje kakršnihkoli aktivnosti v zvezi s Pinterest socialnim omrežjem. Lahko pa jih blokirate samo v določenih objavah.

V. Pinterest značka 
Ali pinterest Badge prikaže na strani vaše zadnje dodane Pinterest sličice. Vtičnik je zelo prilagodljiv, saj lahko določite, koliko slik naj prikaže. Poleg tega pa je dodan še Follow me gumb za sledilce. Z gumbom Follow me boste pritegnili še več bralcev.


VI. Pinterest Pin it gumb za slike
Ta vtičnik se od ostalih razlikuje po tem, da ga lahko namestite kar na sliko.



VII. Pinterest Image Pinner From Collective Bias
Ta vtičnik temelji na jQuery-ju, s katerim bo gumb Pin it viden v desnem kotu prav vseh slik na vaši spletni strani.

Follow gumb
VIII. Pinterest 'Follow' gumb
Pripomoček za WordPress stran, s katerimi enostavno namestite Pinterest Follow gumb ob stran spletne strani. Idealen gadget za višje število sledilcev vaše spletne strani.

IX. Easy Pinterest
Je 300px širok widget, ki ga lahko dodate na svojo spletno stran. Pripomoček prikazuje Pinterest slike. Poleg tega lahko nastavite, koliko slik naj prikazuje.

X. WP Pinner 
Ta vtičnik vam dovoli urejanje vašega Pinterest računa kar iz WordPress uporabniškega vmesnika. S tem lahko nastavite, kdaj se vaše objave prikažejo v Pinterestu. Poleg tega pa lahko sledite številu všečkov in Pinov.

Če poznate še kakšen super Pinterest vtičnik za WordPress, ga lahko zapišete spodaj v komentarjih, hvala!