četrtek, 2. julij 2015

Kako najti kvalitetno Joomla gostovanje?

Želite zakupiti poceni Joomla gostovanje, ki bi bilo resnično kvalitetno, vendar ne veste, za katerega ponudnika spletnega gostovanja bi se odločili? Kot pri vsakem spletnem gostovanju je tudi Joomla gostovanje odvisno predvsem od kvalitete strežnikov, velikosti in zahtevnosti vaše Joomla spletne strani. Predstavljajte si, da je s strežniki kaj narobe, ali pa pride do vdora ali podobnih motenj v delovanju. Verjetno bi bili oškodovani vi in vaše podjetje oz. spletna stran, zato je izbira ponudnika spletnega gostovanja zelo pomembna. Pravzaprav gre za eno izmed najpomembnejših odločitev, ki jih skrbnik spletne strani v povezavi s svojim spletiščem sprejme.

Joomla gostovanje
Joomla gostovanje


Z Joomla gostovanjem boste lahko uporabljali enostaven sistem, s katerim imate možnost namestitve, urejanja in upravljanja spletne strani. Proces je zelo preprost, saj je uporaba CMS sistema za urejanje spletne strani s svojim uporabniškim vmesnikom uporabniku prijazna in enostavna. S temi lastnostmi je to super način, kako brez problemov in hitro ustvariti svojo spletno stran.

Joomla
Joomla - logotip
V primeru, da boste uporabljali Joomla skripto, ki je brezplačna za fizične osebe, podjetja in neprofitne organizacije, boste za spletno stran poleg Joomla gostovanja potrebovali tudi domeno. Tako boste lahko kaj hitro povabili obiskovalce in uporabnike na svojo novo spletno stran. Pozorni bodite, le da za spletno gostovanje izberete odličnega ponudnika, s katerim boste dobro sodelovali.

Priporočamo vam, da se odločite za ponudnika, ki vam bo omogočil dostop do nadzorne plošče cPanel z nameščenim Softaculousom, saj si boste na ta način Joomlo lahko namestili mnogo lažje in hitreje. Z nekaj miškinimi kliki in izpolnjenimi polji boste na svoji domeni že imeli povsem pravo spletno stran, ki si jo boste nato znotraj samega sistema lahko tudi grafično in funkcionalno prilagodili.